skip to content »

profix-kuzbass.ru

Cerita memantat anak tiri perempuan

cerita memantat anak tiri perempuan-60

Aku pun pergilah naik teksi kerumah Susan yang terletak di kawasan ekslusif di KL.Sampai dipintu rumah Susan, aku pun tekan loceng dan pintu gatenya dibuka secara automatik.

Susan kata jangan risau sebab dia boss so tak ada yang nak marah. Susan tiba-tiba merapatkan dirinya padaku dan tangannya mengusap-usap pehaku. Susan dengan manja bertanya samada aku marah kalau dia sentuh aku. Susan kata dia minat kat aku walaupun aku masih muda dan nak bermesra dengan aku sebab dia tak puas dengan suaminya yang sibuk dan jarang ada dirumah. Dia menarik keluar batangku yang tegang sepanjang 7 inci itu.Terangkat-angkat tubuh Susan dan rengekannya makin kuat. Tangan Susan mencari Batangku yang sudah tegang kembali dan menujukan kelubang pantatnya. Susan meraung-raung kenikmatan dan memuji-muji kehebatanku. Position doggie memang sedap sebab bertembung dengan punggung Susan yang montok.Tiba-tiba tubuh Susan jadi kejang dan dia melepaskan raungan yang kuat. Perlahan-lahan batangku meneroka lurah nikmat Susan. Aku dah tak dapat tahan dan terpancut dalam lubang pantat Susan.Aku pun melangkah ke dalam dengan berdebar-debar maklumlah first time ke rumah boss.Berderau darahku melihat Susan yang menungguku di pintu.Sambil tu tangan ku mula menjelajah kepeha Susan dan akhirnya singgah di celah peha Susan. Aku pun menggosok-gosok alur pantat Susan yang kemerahan itu. Aku menindih Susan dan mula menghayun makin lama makin laju.

Susan menyuruh aku menjilat pantatnya dan aku pun menurut saja. Aku jilat pantat Susan dan tanganku memainkan kelentitnya yang tersembul. Oleh sebab aku dah keluar dan masih muda maka recovery ku amat bertenaga. Aku rasa Susan dah keluar banyak kali sebab pantat amat lencun sampai meleleh-leleh air.

cerita seks, cerita dewasa, cerita seru, cerita panas.

cerita dewasa sex panas , cerita seru anak thus freedom of religion at. Duniaku: Cerita Panas Bapak Perekosa Anak Kandung ..

Aku selalu mengintai pehanya bila dia pakai mini-skirt dan buah dadanya yang selalu terdedah bila dia sedang tunduk.

Satu hari aku disuruh menghantar fail kerumah Susan yang sedang bercuti.

Susan merengek-rengek keghairahan bila terkena ramasan ku.