skip to content »

profix-kuzbass.ru

Geram nak kote

geram nak kote-33

Ok, i ni sebenarnya tergolong dalam golongan lelaki lembut and sekarang ni i masih lagi belajar kat salah sebuah universiti kat selangor. Kini Zuliana akan bertunang dengan pemuda pilihan keluarganya. Semoga malam pertama Zuliana bersama bakal suaminya nanti… ekoran Zuliana tiada lagi dara dan lubang pussynya yang ketara luasnya itu.

geram nak kote-13geram nak kote-40

Kalau korang nak tahu muka dia ni ada iras2 Mac Ramsey. Tapi sebenarnya nak memancing jantan sekor ni bukannya semudah yang disangka sebab dia selalu mengelak bila terserempak ngan i . Puas aku memikirkan kat mana yang sesuai untuk aku buat project. Rupanya depa ni open-minded, aku pulak dah kena pukulan arak bertambah lah idea idea kotor.Kalau borak lak,dia selalu suruh i cerita kan ttg pengalam sex i kat i. I dah tak tertahan nak merasa tubuh Fendi yang half naked tu. Tak sangka dia membalas ciuman ku itu dengan penuh perasaan. Pada aku, itulah saat saat yang dinantikan kerana ketika itu ofis kosong. Sebelom ni aku cuma dapat receptionist hotel yang mana guest aku tinggal. Sesekali Uchi dan Yobi berciuman sambil aku menikmati buah dada yang mengkal dan keras tu dengan tanganku.Masani la best bila tgk dia tak senang duduk pasal nak cover kota nye yang tengah mencanak naik. Masa tu fendi terlentang ,tangan kiri disilangkan menutup mukanye. I jalarkan bibir i dari pangkal leher terus ke dada..i jilat putingnye. Kote Fendi not bad gak around 6 inch lebih.yang bestnye,,kepala butuh dia besar ang \d merah Berkilat dibasahi air mazinye. Nukilan Cerita ini berkisar tentang hubungan aku dengan seorang gadis yang bekerja sebagai seorang Penyambut Tetamu disebuah syarikat memasang kereta ternama di Section 15 Shah Alam. Bila sampai di Melaka, tiada apa yang menarik berlaku. Tangan Uchi dan Yobi dh pom sampai ke pedang rahsia aku.Jepun ni memang bising kalau main, aku rasa satu hotel boleh dengar!Aku percepatkan lagi pacuanku semakin kuat lagi dia memekik.“Boleh tak kalau abang nak tengok rupa Zu tanpa bertudung.” Tanya ku dengan penuh sopan. “Aaaarg, aaargh, aaarg, oooh…” suara Uchi memecahkan kesunyian malam.

Selepas menghisap putingnya, aku pun mulalah membuka seluar ku sendiri. Lepas tu pelahan lahan aku mainkan batang aku kat bibir dia. Tapi lama kelamaan aku lihat sedikit demi sedikit membuka mulutnya. Lepas tu aku terus menyembamkan muka ku ke pussy nya yang sedang berair tu. Kemudian aku beralih posisi supaya aku senang memasukan batang ku yang dah berdenyut denyut itu ke dalam pussy Zuliana. Kini barulah sah rupanya Zuliana ini sudah lama kehilangan daranya.

Aku berbaring dan Si Yobi pula menunggang ku, Si Uchi pula menyokongnya dari belakang.

Wah, pantat dua2 awek ni macam belom pernah di tebok orang. Si Yobi dengan perlahan memasukkan batangku yang panjangnya 6″ dan lebar bulat dalam 3″ ke lubangnya yang sempit tu.

Terperanjat berukdia cos masa tu dia just berunderwear ajer. Berderau darah i tengok ‘bonjolan’ dia yang agak menonjol. Terketar body dia menahan asakan i .nampaknye umpan i dah mengena.i mulakan serangan yang lebih agresif. Terasa jari Yobi bermain di punggongku dan meraba di sekitar leherku. Dengan tak berlengah dan sememangnya apa yang aku mimpikan sejak tadi menjadi nyata aku terus menulum lidah dengan si Uchi sambil Yobi menjilat jilat telingaku. Aku meraba-raba buntut Yochi yang muda, rasanya dia tak pakai seluar dalam bila aku meraba si Uchi pun sama.

Lepas tu..seharian i berangan..emmmm macam mana lah rasanyer kalau kote dia i kulum. I mulakan dengan menghisap and menggigit manja lehernye.emmmm…jantan ni memang smell BVLGARI scent really turns me on. Masa tu i bisik kat dia..’sayang..malam ni i akan puaskan u ‘ dia tersenyum jer..i terus cium dia balik. Jadi dua2 tu memang tak pakai sd sejak tadi, aku melingarkan jari aku pergi ke sasaran utamaku.

Macam biasalah kalau bukak jer sesi baru mesti ada freshie kan. Pada jam 10 malam gitu baru lah aku selesai urusan aku. ” pelawanya.”Okay” kataku dengan ringkas, aku tak kisah sangat sebab aku memang kaki arak.”Here you go, this Asahi beer from Japan! Sambil berbincang tu, sambil aku hirup beer tu mereka pun minum sama.